Līdzņemšanai uzdarbu sagatavoju foodprepu. Kopā 1500 kcal x 2 (attēlā).

Maltītes:

  • Brokastis: auzu pārslas ar grieķu jogurtu, kazenēm un kokosriekstu skaidiņām.
  • Otrās brokastis: dārzeņu maize ar mājas sieru un redīsiem.
  • Uzkoda: ābols ar zemesriekstu sviestu.
  • Pusdienas: griķi ar tunci tomātu mērcē, avokado un tomātu.
  • Uzkoda: rīsu galetes ar biešu – mārrutku dārzeņu kremu un konfekte.
  • Vakariņas: griķi ar tunci tomātu mērcē, avokado un gurķi.

Ēdienu izdomāju, bet nesaliku pa maltītēm, lai ērtāk paņemt līdzi un ilgāk uzglabājas svaigs. Optimāls organizēšanas variants ir dārzeņi pārgriezti uz pusēm, bet ne sagriezti šķēlītēs.

Zemāk attēlā redzamās kastītes atšķiras ar zemesriekstu sviesta mērcīti.

Otrā kastītē nav zemesriekstu sviesta, jo šo uzkodu ēdu mājās, tātad neliku atsevišķā trauciņā (skat. pirmās bildes labajā stūrī – burciņas).

Galetes ar kremu jāapsmērē tikai pirms ēšanas, ja ne tās.. paliek pavisam čābīgas.

Šo foodprepu taisīju pirms Lieldienām un svētku dēļ nebiju vēl publicējusi. Atceros, ka papildus šim foodprepam apēdu vēl picas šķēli, banānu un trešo auzu pārslu saldo, jo biju pagatavojusi trīs – tas netika ieskaitīts kaloriju aprēķinā.